AVONDMENU
Vanaf 17 juni 2025 (dinsdag tot en met zaterdag*)
€ 62 (zonder extra gerechten**)
AVONDMENU
Zalm 'label rouge' | kruidencompote | komkommer
Vlaswijting | mangetouts | gochujang-hollandaise
Tartaar van bavette | mole | lente-ui + €13
Canette | zoete aardappel | wortel
Abrikoos | chicorei | popcorn
Kaasbord Van Tricht ** + € 12
in plaats van dessert +€8
AVONDMENU VEGETARISCH
Burrata| kruidencompote | komkommer
Koolrabi | mangetouts | gochujang-hollandaise
Courgette | gemarineerd eigeel | chimichurri +€13
Bloemkool | zoete aardappel | wortel
Abrikoos | chicorei | popcorn
Kaasbord Van Tricht ** + € 12
in plaats van dessert +€8
Extra brood + € 4
* Op vrijdag- en zaterdagavond serveren we enkel het 5-gangenmenu.
** Extra kaasbord + € 12, kaasbord in plaats van dessert + € 8
LUNCHMENU
Vanaf 18 juni 2025 (woensdag tot en met zaterdag)
voor- en hoofdgerecht € 34
2 voorgerechten en hoofdgerecht € 47
VOORGERECHT
Courgette | burrata | chimichurri
Bucatini | lamsragout | parmigiano 32m
Zalm 'label rouge' | kruidencompote | komkommer
Vitello | lente-ui | rode biet +€5
HOOFDGERECHT
Bloemkool | wortel | zoete aardappel
Vacapunk 'rib eye' | beef fat vinaigrette | sucrine +€5
Noordzeevis | caponata | gochujang-hollandaise
Bucatini | lamsragout | parmigiano 32m
NAGERECHT
Abrikoos | chicorei | popcorn €12
Panna cotta | rode vruchten | granité € 12
Kaasbord Van Tricht € 16
LUNCH À LA CARTE
Vanaf 18 juni 2025 (woensdag tot en met zaterdag)
Vacapunk 'rib eye' | beef fat vinaigrette | sucrine € 37
Noordzeevis | caponata | gochujang-hollandaise € 35
Bloemkool | zoete aardappel | wortel € 29
Zalm 'label rouge' | kruidencompote | komkommer € 32
Extra brood + € 4
NAGERECHT
Abrikoos | chicorei | popcorn €12
Granité | aardbei | meringue € 12
Kaasbord Van Tricht € 16
We werken uitsluitend met dagverse producten, met focus op het seizoen en in samenwerking met lokale boeren.
Geef gerust uw allergenen of voorkeuren door in het restaurant.