Overslaan naar inhoud
AVONDMENU

Vanaf 8 juli 2025 (dinsdag tot en met zaterdag*)
€ 62 (zonder extra gerechten**)

AVONDMENU


Zalm 'label rouge' | perzik| komkommer


Buikspek | saffraan | boerenkool

Tartaar van bavette | mole | lente-ui ** + €13


Canette | zoete aardappel | sucrine


Panna cotta | granité | kersen


Kaasbord Van Tricht ** + €12 

in plaats van dessert +€8


AVONDMENU VEGETARISCH


Burrata| perzik| komkommer 


Koolrabi | dashi beurre blanc | boerenkool


Courgette | gemarineerd eigeel | chimichurri ** + €13


Romanesco | bloemkool | sucrine


Panna cotta | granité | kersen  

Kaasbord Van Tricht ** + €12 

in plaats van dessert +€8

Extra brood + € 4


 * Op vrijdag- en zaterdagavond serveren we enkel het 5-gangenmenu.

** Extra kaasbord + € 12, kaasbord in plaats van dessert + € 8


LUNCHMENU

Vanaf 9 juli 2025 (woensdag tot en met zaterdag)

voor- en hoofdgerecht € 34
2 voorgerechten en hoofdgerecht € 47 

VOORGERECHT


Burrata | perzik salsa | komkommer


Gerookte makreel | boerenkool | beurre noisette vinaigrette


Buikspek | stracciatella | kerstomaat


 Bouchot mosselen | poblano peper | gochujang hollandaise

HOOFDGERECHT


Romanesco | bloemkool | sucrine


Tarbot | fregola | parmezaan  +€7


Tartaar bavette | mole | escabeche 


Canette | zoete aardappel | sucrine

NAGERECHT


Abrikoos | chicorei | popcorn €12

 

Panna cotta | kersen | granité € 12


Kaasbord Van Tricht € 16

LUNCH À LA CARTE

Vanaf 9 juli (woensdag tot en met zaterdag)

Tarbot | fregola | parmezaan  € 38


Tartaar bavette | mole | escabeche   € 32


Romanesco | bloemkool | sucrine € 29


Canette | zoete aardappel | sucrine €34



Extra brood + € 4

NAGERECHT


Abrikoos | chicorei | popcorn €12

 

Panna cotta | kersen | granité € 12


Kaasbord Van Tricht € 16

We werken uitsluitend met dagverse producten, met focus op het seizoen en in samenwerking met lokale boeren.

Geef gerust uw allergenen of voorkeuren door in het restaurant.

Reserveer uw tafel