AVONDMENU
Vanaf 03 juni 2025 (dinsdag tot en met zaterdag*)
€ 62 (zonder extra gerechten**)
AVONDMENU
Zalm 'label rouge' | kruidencompote | komkommer
Vlaswijting | witte asperge | gochujang-hollandaise
Coulotte-steak 'vacapunk' | beenmerg | eryngii + €13
Parelhoen | zoete aardappel | groene asperges
Bourbon-ijs | aardbei | meringue
Kaasbord Van Tricht ** + € 12
in plaats van dessert +€8
AVONDMENU VEGETARISCH
Ricotta | komkommer | tahini
Witte asperges | portobello | gochujang-hollandaise
Courgette | gemarineerd eigeel | chimichurri +€13
Groene asperges | ui-compote | zoete aardappel
Bourbon-ijs | aardbei | meringue
Kaasbord Van Tricht ** + € 12
in plaats van dessert +€8
Extra brood + € 4
* Op vrijdag- en zaterdagavond serveren we enkel het 5-gangenmenu.
** Extra kaasbord + € 12, kaasbord in plaats van dessert + € 8
LUNCHMENU
Vanaf 04 juni 2025 (woensdag tot en met zaterdag)
voor- en hoofdgerecht € 34
2 voorgerechten en hoofdgerecht € 47
VOORGERECHT
Courgette | burrata | chimichurri
Buccatini | lamsragout | stravecchio
Zalm 'label rouge' | kruidencompote | rabarber
Kalfszwezerik | lente-ui | gele biet +€5
HOOFDGERECHT
Groene asperge | pastis | zoete aardappel
Rib Eye 'Txogitxu' | beenmerg | koningsoesterzwam +€5
Noordzeevis | venkel | gochujang-hollandaise
Bucatini | lamsragout | stravecchio
NAGERECHT
Tepache granité | pompelmoes | tapioca €12
Kardemom-ijs | aardbei | meringue € 12
Kaasbord Van Tricht € 16
LUNCH À LA CARTE
Vanaf 04 juni 2025 (woensdag tot en met zaterdag)
Rib-eye 'Txogitxu' | beenmerg | koningsoesterzwam € 37
Noordzeevis | venkel | gochujang-hollandaise € 35
Groene asperge | pastis | zoete aardappel € 29
Kalfszwezerik | gele biet | lente-ui € 38
Extra brood + € 4
NAGERECHT
Tepache granité | pompelmoes | tapioca €12
Kardemom-ijs | aardbei | meringue € 12
Kaasbord Van Tricht € 16
We werken uitsluitend met dagverse producten, met focus op het seizoen en in samenwerking met lokale boeren.
Geef gerust uw allergenen of voorkeuren door in het restaurant.