AVONDMENU
Vanaf 8 juli 2025 (dinsdag tot en met zaterdag*)
€ 62 (zonder extra gerechten**)
AVONDMENU
Zalm 'label rouge' | perzik| komkommer
Buikspek | saffraan | boerenkool
Tartaar van bavette | mole | lente-ui ** + €13
Canette | zoete aardappel | sucrine
Panna cotta | granité | kersen
Kaasbord Van Tricht ** + €12
in plaats van dessert +€8
AVONDMENU VEGETARISCH
Burrata| perzik| komkommer
Koolrabi | dashi beurre blanc | boerenkool
Courgette | gemarineerd eigeel | chimichurri ** + €13
Romanesco | bloemkool | sucrine
Panna cotta | granité
| kersen
Kaasbord Van Tricht ** + €12
in plaats van dessert +€8
Extra brood + € 4
* Op vrijdag- en zaterdagavond serveren we enkel het 5-gangenmenu.
** Extra kaasbord + € 12, kaasbord in plaats van dessert + € 8
LUNCHMENU
Vanaf 9 juli 2025 (woensdag tot en met zaterdag)
voor- en hoofdgerecht € 34
2 voorgerechten en hoofdgerecht € 47
VOORGERECHT
Burrata | perzik salsa | komkommer
Gerookte makreel | boerenkool | beurre noisette vinaigrette
Buikspek | stracciatella | kerstomaat
Bouchot mosselen | poblano peper | gochujang hollandaise
HOOFDGERECHT
Romanesco | bloemkool | sucrine
Tarbot | fregola | parmezaan +€7
Tartaar bavette | mole | escabeche
Canette | zoete aardappel | sucrine
NAGERECHT
Abrikoos | chicorei | popcorn €12
Panna cotta | kersen | granité € 12
Kaasbord Van Tricht € 16
LUNCH À LA CARTE
Vanaf 9 juli (woensdag tot en met zaterdag)
Tarbot | fregola | parmezaan € 38
Tartaar bavette | mole | escabeche € 32
Romanesco | bloemkool | sucrine € 29
Canette | zoete aardappel | sucrine €34
Extra brood + € 4
NAGERECHT
Abrikoos | chicorei | popcorn €12
Panna cotta | kersen | granité € 12
Kaasbord Van Tricht € 16
We werken uitsluitend met dagverse producten, met focus op het seizoen en in samenwerking met lokale boeren.
Geef gerust uw allergenen of voorkeuren door in het restaurant.